Gosztola Gyöngye Szállás

Az egész évi hajtás után testi és szellemi feltöltődésre vágyik? Elvonulna a világ zajától, kényeztető, otthonos környezetben, de mégis élményekre vágyik? A zalai dombok között mindezt megtalálja, ha ellátogat a Gosztola Gyöngye Wellness Hotelbe! E csodát a szlovén-osztrák-magyar hármas határ közelében, 300 m magasan fekvő Gosztola, az ország egyik legkisebb faluja rejti. A feng shui elvek alapján berendezett Gosztola Gyöngye Wellness Hotel 27 nemdohányzó szobával várja a vállalatok munkatársait, a romantikára vágyó párokat és a gyermekes családokat egyaránt. A szobákban minibár vagy hűtő, szobaszéf és televízió található. Az exkluzív lakosztály vendégei gyakran nászutasok, ahol a fürdőszobai sarokkád is a kényeztetést szolgálja. Részükre és egyéb jeles alkalmakkor a Gosztola Gyöngye Wellness Hotel munkatársai a szobába bekészítik a kívánt meglepetést, mint a rózsaszirom az ágyon, virág, gyümölcstál, jégbe hűtött pezsgő, torta, házi sütemények, romantikus üzenet, gratuláció. A gyermekbarát Gosztola Gyöngye Wellness Hotel a kicsiket is szeretettel várja.

Szeged

Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet. Akciós csomagok - Árak - Gosztola Gyöngye*** Wellness Hotel - Akciós wellness hotel az Őrségben: 🏊 Zalai wellness pihenés akció hétköznap (min. 2 éj) (Időszak: 2022-03-15 - 2022-05-31) Kényeztető wellness akció hétköznap a Gosztola Gyöngye Hotelben (min. 2 éj) 14. 995 Ft / fő / éj ártól / félpanzió / üdvözlőital / wellness részleg / FENG SHUI relaxációs kert / gyümölcs bekészítés a szobában / masszázs kedvezmény / ingyenes wifi / ingyenes parkolás / 🐰 Húsvét a Gosztola Gyöngye Hotelben (min. 3 éj) (Időszak: 2022-04-15 - 2022-04-18) Húsvéti akció a Gosztola Gyöngye Hotelben (min. 3 éj) 17. 000 Ft / fő / éj ártól / félpanzió / üdvözlőital / wellness részleg / FENG SHUI relaxációs kert / húsvéti programok / wifi a közös helyiségekben / 🌞 Nyári wellness akció félpanzióval Gosztolán (min. 3 éj) (Időszak: 2022-06-15 - 2022-08-31) Nyári wellness felüdülés a Gosztola Gyöngye Hotelben (min. 3 éj) 21. 450 Ft / fő / éj ártól hétköznap / félpanzió / üdvözlőital / wellness használat / FENG SHUI relaxációs kert / személyenként egy választható ajándék / ingyenes wifi / ingyenes parkolás / Gosztola Gyöngye*** Wellness Hotel Gosztola - Akciós Gosztola wellness hotel az Őrségben Szabad szoba keresése és árellenőrzés FIGYELEM!

Gosztola Gyöngye Spa & Élményhotel Gosztola vélemények - Jártál már itt? Olvass véleményeket, írj értékelést!

5 Személyzet 5 Tisztaság 5 Ár / érték arány 5 Kényelem 5 Szolgáltatások 5 Étkezés 5 Elhelyezkedés Milyennek találod ezt az értékelést? Hasznos 1 Vicces Tartalmas Érdekes Kiváló 2019. május 18. a párjával járt itt Május közepén töltöttünk itt öt napot, a téliesre fordult időjárásban. A szoba szép és igényes, a két fürdőszoba nagyon hasznos extra. A hidegben a wellness részlegben vigasztalódtunk, amit szerencsére kevés vendég használt. A wellness részleg berendezése hangulatos, az úszómedence lehetne kicsit hosszabb. 5 Személyzet 5 Tisztaság 4 Ár / érték arány 5 Kényelem 5 Szolgáltatások 5 Étkezés 4 Elhelyezkedés Milyennek találod ezt az értékelést? Hasznos 3 Vicces Tartalmas Érdekes 1 Jó 2019. május 2. a párjával járt itt A szálloda nagyon szép, minden megvan benne amire szükség van. A szobánk tágas és tiszta volt, az ágy viszont nagyon nyikorgott, nem sokat aludtunk miatta. A környezet pihentető, megnyugtató. Kicsit zavart, hogy rossz időben a kinti medencét nem lehetett használni, pedig meleg vizes.

  1. Gosztola szálláshelyek - 174 ajánlat - Szallas.hu
  2. Gosztola akciós szállás és akciós wellness hotel csomagok
  3. Gosztola Gyöngye*** Wellness Hotel Gosztola - Akciós Gosztola wellness hotel az Őrségben Gosztola
  4. Gosztola gyöngye szállás budapest
  5. Gosztola gyöngye szálláshelyek a következő városban

Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel***superior szállás ajánlatok | Szallodak.hu

Fantasztikus luxus élmények! 3 nap/2 éj 2 fő részére félpanziós ellátással, 1. 800 m2 vízfelületű kültéri és beltéri medence használattal, korlátlan SPA részleg használattal... Mjus World Resort & Thermal Park, Körmend 2 éj, 2 fő részére Félpanzió Felhasználható: 2022. 04. 06 - 06. 17. között

A szó jelentése szószerinti fordításban: szél és víz. Célja, hogy az épületeket olyan helyre és tájolással helyezze el a tájban, hogy a környezet energiája segítse az ott élőket. A Gosztola Gyöngye Wellness Hotel belső berendezése illetve a Feng Shui relaxációs kert Szilvásy Judit, Feng Shui szaktanácsadó tervei alapján készültek el. A szálloda ideális Feng Shui környezetben található. A recepciónál található kristálycsillár, a mandala az étteremben, a szobák színei, a kerti tó mind az itt pihenők feltöltődését szolgálják. A kert a szemnek és a léleknek is csodálatos. Figyeljünk a táj hangjára, illatára-szinte harapni lehet a levegőt! Milyen más itt minden, mint másutt! Sport Sport, aktív pihenési lehetőségek a szálláshelyen: biliárd* asztalitenisz lengőteke teniszpálya (felszerelés kölcsönözhető)* tollaslabda nordic walking* kerékpárkölcsönzés túratérképpel (1200. -/3óra, 1800. -/nap)* horgászat a saját halastónál.

Itt a napi árakat keresheti, valamint a szabad szobákat ellenőrizheti, nem az akciós csomagokat! Az akciós csomagajánlatokért, kattintson ide. Közeli hotelek akciós csomagajánlatai

Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik. 8978 Gosztola, Fő u. 16.

l-es-műköröm
July 30, 2022