Netflix Krimi Sorozat — Titokzatos Izlandi Krimivel Jön A Netflix - Katla Előzetes - Filmtekercs.Hu

A Rejtélyes jég sorozatról írt lenti cikkünk részben cselekményleírást tartalmaz! A magyarul Rejtélyes jég címet viselő (eredetileg Katla néven futó) fiktív dráma a dél-izlandi Vík í Mýrdalban játszódik, egy olyan intenzív vulkánkitörés idején, amely annyira erős, hogy elkezd olvadni egy gleccser, amelyből "titokzatos elemek" kezdenek felszínre törni "olyan következményekkel, amelyeket senki sem láthatott előre". [accordions title="Mi az a Katla? "] [accordion title="Mi az a Katla? " load="show"]A Katla vulkán körül 1999-ben gyorsultak be egy kicsit az események, amikor kiderült, hogy a jégtakaróval fedett, 10 kilométer átmérőjű kráterrel rendelkező vulkán ismét aktivitást mutat. Ennél is fontosabb, hogy a Katla nevéhez egészen jó kis folklór-legendák kapcsolódnak, amelyekben boszorkányok és más mitikus dolgok is feltűnnek. [/accordion] [/accordions] A Rejtélyes jég az első izlandi televíziós sorozat, amelyet a skandináv vidéken terjeszkedő Netflix a Reykjavík Studios-szal együttműködve készít (és a tavaly bemutatott A Valhalla gyilkosságok után összességében a második izlandi sorozat a Netflixen).

  1. Dawson és a haverok / Érzelmek viharában
  2. Kritika A gesztenyeember című krimisorozat első epizódjáról - Blikk
  3. Maradj mellettem - Újabb pszichológiai krimi Harlan Cobentől a Netflixen • Filmsor.hu

Dawson és a haverok / Érzelmek viharában

Egy lassan csordogáló sztori, rengeteg dialógussal, de azt az első rész alapján ki lehet jelenteni, hogy ezúttal a forgatókönyv sokkal okosabban lett felépítve, mint a Forbrydelsen és a The Killing esetében, ráadásul maga a bűnügy is érdekfeszítőbb. Ahogy az a kérdés is, hogy vajon ki a tettes? A gesztenyeember esetében ahogy a főszereplők, úgy mi is a sötétben tapogatózunk, a pilot alapján még sejteni sem lehet, hogy kit hoznak majd ki gyilkosnak a 6. epizód végére. Értékelés: A gesztenyeember nyitórésze hátborzongató gyilkosságokkal, brutálisan megölt holttestekkel sokkolja nézőjét. A cselekmény lassú, de közel sem kiszámítható, a történetszálak pedig már rögtön az elején szépen találkoznak. Az írás itt sokkal jobb, mint a készítő előző sorozatai esetében, és amellett, hogy a rejtélyfaktor nagyon erős, és húzza magával az embert, hogy utánajárjon, hogy vajon ki a gyilkos, érdekesnek ígérkezik az is, hogy vajon a két, össze nem illő nyomozó hogyan kovácsolódik majd össze a későbbiek során.

netflix krimi sorozat videa

Kritika A gesztenyeember című krimisorozat első epizódjáról - Blikk

Ha valakinek a nagy kedvence, mondjuk Sharon Stone a végére került, akkor is érdemes egytől hatig végigmenni a sorozaton, mert egy laza átívelő szál azért van benne, és a főszereplő nyomozó karakterét is szépen építgetik a produkcióban. A Murderville -ben annak ellenére, hogy nem minden improvizált jelenet üt nagyot, meglepően jókat nevetgéltünk a hatrészes első évadon. Bár az ügyek elég feledhetőek voltak, Will Arnett és a gyanúsítottak is ügyesen játszottak a híres vendégszereplők kezei alá, akik közt akadt, aki sziporkázott. Ha valaki még több ilyet nézne, ajánljuk neki a korábban a BBC Three-n futott Murder in Successville -t, amely ennek a sorozatnak adott alapot. Ha véletlen a Netflix folytatást rendel a Murderville -ből, mi biztosan megnézzük, de Conant és Kumail Nanjianit követeljük vissza! A Murderville magyar felirattal nézhető meg a Netflixen.

Tetthely: A Cecil Hotel -Crime Scene:The Vanishing at the Cecil Hotel Los Angelesben van egy negyed, ahová azokat az embereket szeparálták el messze a belvárostól, akik otthon nélkül maradtak, illetve a börtönből hazaengedett bűnözőket is ide vitték. Ezen a helyen ma is áll egy hotel, amely kicsiny összegekért várja a vendégeket, turistákat. Ebben a szállodában lakott egy időben Richard Ramirez, az éjszakai lopakodó is. A dokumentumsorozat Elisa Lim történetét dolgozza fel, aki 2013-ban tűnt el, majd találták meg a holttestét a szálloda tetőterében lévő tartályokban. A lányt utoljára a liftben készült felvételei alapján tudták beazonosítani, amelyet annyira különösnek tartottak akkor a nyomozók, hogy nyilvánosságra hozták őket. A mai napig nem tudnak biztos információt arról, hogy ki üldözhette és végül ki ölhette meg a 21 éves diáklányt. Ezek a filmek és sorozatok sokszor tartalmazhatnak elrettentő képsorokat, hátborzongató felvételeket és igaz történeteket dolgoznak fel. Ennek fényében erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk őket.

Maradj mellettem - Újabb pszichológiai krimi Harlan Cobentől a Netflixen • Filmsor.hu

Ők ketten azok, akik sok évvel később, egy hasonló ügybe botlanak, egy családanyát csonkítanak meg, levágják az egyik kezét és a hullája mellett egy gesztenyefigurát hagynak. Ez a gesztenyeember az, ami beindítja a cselekményt, és felkelti a nyomozók érdeklődését, a figurán ugyanis megtalálják egy korábbi bűntény áldozatának az ujjlenyomatát. Sveistrup itt hozza be a megtört Hartung-házaspárt, akik képtelenek voltak túllépni 12 éves kislányuk elvesztésén. A gazdag családban igazából a feleség hordja a nadrágot, aki befolyásos miniszter, és egy év pihenőt követően tér vissza a hétköznapok forgatagába. A slusszpoén, hogy az esetet már lezárták, elvileg elkapták a gyilkost, egy mentális beteg fickót, aki bevallotta a bűntényt, és rácsok mögött ül éppen. Megrázó képsorokból nincs hiány A gesztenyeember című új noir krimiben /Fotó: Netflix A Netflix új szériája hátborzongató krimi, felnőtteknek ajánlható néznivaló, ugyanis a gesztenyés sorozatgyilkos láthatóan nem kíméli áldozatait. Brutálisan megcsonkolt holttestekből rögtön sokkal több van az első epizódban, mint amennyit egy átlag néző gyomra elbír.

A Netflix új izlandi minisorozatában, a Rejtélyes jégben ez a vulkán már egy teljes éve folyamatosan kitör, megtöltve a levegőt hamuval, és a helyiek többségét evakuálásra kényszerítve. Csak egy kisebb csapat maradt, akik a mentőszolgálatot és néhány helyi üzletet irányítanak. Ezt a baljós hangulatot két nyugtalanító esemény fokozza: egy fiatal nő tavalyi eltűnése és egy másik mostani felbukkanása: A vulkáni hamuval borított és zavarodott Gunhild a legújabb jele annak, hogy valami nagyon-nagyon nincs rendben Vikben. A Sigurjón Kjartansson és Baltasar Kormákur (akik korábban a Trapped című elismert bűnügyi drámát is együtt készítették) által készített Rejtélyes jég, akárcsak a Curon egy valós közeget és hiedelmeket turbózott fel fikcióval és Vik drámai tájának sivár szépségében gyönyörködtetve baljós természetfeletti rejtélyt kínál, ebben pedig igencsak emlékeztet a néhány évvel ezelőtt bemutatott Fortitude sorozatra is. Az izlandi folklór és a skandináv noir feszültségét ötvöző Rejtélyes jég többnyire elkerüli a felületes történetmesélést és a kliséket.

  • Netflix krimi sorozat online
  • Netflix krimi sorozat videa
  • Érettségi eredmények 2012 relatif
  • HUMANIC ÜZLET - HUMANIC SPORT CENTER SRL
  • Kékhomlokú amazon - Bonapartemadár - kalitka, papagáj eleség
  • Suhd tv samsung 65
  • Netflix krimi sorozat magyar
  • Szálas zöld tea art gallery
  • Dawson és a haverok / Érzelmek viharában
  • Netflix krimi sorozat 2019
naruto-48-rész
July 21, 2022