Will Smith Gyerekei: Will Smith 19 Éves Lánya Teljesen Kopaszra Borotválta Haját

Nem szokatlan a hollywoodi sztároktól és családjuktól, hogy furcsa és egyedi hobbit választanak maguknak vagy meglepő szenvedélyeknek hódolnak. Ez a helyzet Will Smithék háza táján is: a színész gyerekei élnek-halnak a kígyókért, és komolyan foglalkoznak a tartásukkal is. Kígyókkal alszanak A US Weekly információi szerint Will Smith és Jada Pinkett Smith 13 éves lánya, Willow nem mindennapi háziállatokat tart: odavan a kígyókért, és nem kevesebb, mint tízet is tart belőlük. Mindegyikük a hálószobájában alszik, és többen közülök szabadon mászkálnak, sem ketrec, sem terrárium nem tartja fogva őket. A színészházaspár 15 éves fia, Jaden is szívesen foglalkozik húga kígyóival, és egy, a családhoz közel álló forrás szerint a hüllők egy ágyban alszanak mindkét testvérrel - az sem ritka, hogy éjszaka a testükön tekeregnek. Willow mindössze hétéves volt, amikor megkapta élete első kígyóját. Édesanyja, Jada Pinkett Smith egy korábbi interjúban elmondta, hogy a lánya már kiskora óta rajong a hüllőkért, és 2008-ban jutottak el odáig, hogy haza is vittek egyet.

  1. Karácsony: Orbán nem egyenlő Magyarországgal, holnap ezt az egész világ meghallja | 24.hu
  2. Will Smith ' gyerekek közül melyiknek van a legnagyobb a nettó értéke: Trey, Jaden vagy Willow? | Aranjuez
  3. "Mindig meztelen vagyok a gyerekek előtt, nem látok ebben problémát" | 24.hu
  4. Will Smith gyermekei, fiai, felesége, lánya és szülei
  5. Will Smith 19 éves lánya teljesen kopaszra borotválta haját
  6. Willow és Jaden Smith interjújától konkrétan lehidaltunk | Éva magazin
  7. Így élték meg a szüleik házassági válságát Will Smith gyerekei | Cosmopolitan.hu

Karácsony: Orbán nem egyenlő Magyarországgal, holnap ezt az egész világ meghallja | 24.hu

Will Smith ' gyerekek közül melyiknek van a legnagyobb a nettó értéke: Trey, Jaden vagy Willow? | Aranjuez

  1. Legjobb cc krém 3
  2. Will Smith gyerekei szerint iskolába járni haszontalan időtöltés
  3. Ezért szégyenkeznek apjuk miatt Will Smith gyermekei – videó - Blikk

"Mindig meztelen vagyok a gyerekek előtt, nem látok ebben problémát" | 24.hu

Ez a cikk több mint 1 éve frissült utoljára. A benne lévő információk elavultak lehetnek. 2018. jan 9. 18:45 Fotó:Instagram Hollywood - Will Smith a színészet és az éneklés után most a YouTube-on is kipróbálja magát, de gyermekei nincsenek oda az ötletért. A 49 éves színész december 14-én hozta létre a hivatalos YouTube csatornáját, ahová már 5 videót is feltöltött. A színész karriertanácsokat ad, betekintést enged Hollywood kulisszái mögé, illetve más nagy kérdésekről folytat diskurzust ismerőseivel. Az egyik, kissé bizarr videójában szerepel a fia, Trey is, akivel épp a gyermeknemzésről próbál beszélgetni Smith. "Eszedbe jutott már valaha, hogy honnan származol? Amikor rád nézek, a véremet látom, te vagy az ágyékom gyümölcse. Miért ne szerethetnélek? Engedd, hogy szeresselek! " – mondja a videóban a fiának a színész, ám ez csak annyit eredményezett, hogy Trey zavarában egyszerűen elsétált. Smith persze, nem hagyta annyiban a dolgot és utána kiabált: " Jó, szexeltem anyáddal! Most ezért löksz el Trey? "

Will Smith gyermekei, fiai, felesége, lánya és szülei

Nem elég, hogy megszólalásig hasonlítanak szüleikre, hasonlóan tehetségesek is. Will Smith és Jada Pinkett Smith már 23 éve házasok, és bár ez idő alatt voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban – most is éppen az pletyka terjed, hogy Jadának egy fiatalabb férfival van viszonya –, ők minden nehézség ellenére kitartottak egymás mellett. A hollywoodi álompár imidzsét pedig csak tovább erősítik a gyerekeik, akik nemcsak megjelenésükben hasonlítanak a szüleikre, de legalább annyi tehetséggel is meg vannak áldva. De kik is pontosan a Smith-gyerekek, és mit lehet róluk tudni? TOVÁBB OLVASOM

Will Smith 19 éves lánya teljesen kopaszra borotválta haját

Az elmúlt hetekben azzal volt tele a sajtó, hogy Will Smith és feleségének házassága elég komoly hullámvölgyben van. De vajon hogyan élik meg ezt a gyerekek? Ahogyan azt korábban mi is megírtuk, már lassan két hete terjeng a szóbeszéd, hogy Jada Pinkett Smith pár évvel ezelőtt összejött a nála majdnem húsz évvel fiatalabb énekessel, August Alsinával, aki egyébként fiának, Jaden Smith egyik szoros barátja. Pinkett Smith egy héttel később a saját műsorában, a Red Table Talk asztala felett vallotta be férjének, hogy igazak voltak a hírek és tényleg viszonya volt valaki mással. A színész hihetetlenül jól fogadta a hírt, és látszólag mindketten túl fogják magukat tenni a helyzeten, azonban jogosan merülhet fel a kérdés, hogy mindezt hogyan viselik a gyerekek, Jaden és Willow Smith? A fiatalok a jelek szerint egyelőre nem zuhantak meg a kialakult helyzettől, ami annak köszönhető, hogy a szülők a problémáikat egymás között beszélik meg és próbálják a srácokat kihagyni az egészből. Ez persze azok után meglehetősen furcsán hathat, hogy gyakorlatilag az egész világ szeme láttára vallotta be Jada, hogy valóban viszonya volt egy másik férfival.

Willow és Jaden Smith interjújától konkrétan lehidaltunk | Éva magazin

Sztárok kutyái Sok sztár kígyók helyett inkább kutyát tart, a cuki állatok közül pedig sokan már majdnem olyan híresek, mint a gazdáik. Nézd meg a legédesebb celebkedvenceket! Mit szólnak a szülők? A Smith gyerekek édesanyja saját bevallása szerint mindig is félt a kígyóktól, de amikor Willow-val bementek egy állatkereskedésbe, és a kislány számára teljesen természetes volt, hogy az állat a testén tekereg, fordult a kocka. Jada akkor ért életében először kígyóhoz, és mint mondta, a lánya nagy szívességet tett neki, mert segített leküzdeni a félelmét. Will Smith sem bánja, hogy tíz kígyóval kell megosztania otthonát. A színész tavaly Ellen DeGeneneres műsorában nyilatkozott a témában, és szavaiból kiderült: az egerektől jobban irtózik, mint a hüllőktől. Kép: A mobilon megjelenő második kép forrása:

Így élték meg a szüleik házassági válságát Will Smith gyerekei | Cosmopolitan.hu

Will olyan dalokat is felvett, mint a "Switch" és a "Just the Two of Us". Jada szintén sikeres karriert futott be, szerepeivel a "The Dutty Professor" és a "Madagascar". Jada óriási sikert ért el a "Red Table Talk" című Facebook-sorozatával, és 2022-ben megjelennek a "The Matrix 4" -ben.

2022. márc 25. 12:08 #Rúzsa Magdi #gyerekek #életmód #vallomás Rúzsa Magdi váratlanul talált rá a megoldásra. Fotó: Blikk/ Varga Imre Ez mindent megváltoztat! Végre megoldást talált egy súlyos problémára Rúzsa Magdi. Az énekesnőt nemrég hármasikrekkel áldotta meg a sors, így hirtelen nem csupán a karrierje, de a mindennapi élete is szigorú szervezés és következetes döntések sorozatává vált. Újabban az olyan egyszerű dolgok is problémát okoznak neki, mint az utazás - hiszen három kisgyermekkel nem lehet csak úgy akárhová betoppanni. A sztár életébe az hozott változást, hogy egy német autómárka nagykövete lett, a cég pedig meglepte egy olyan autóval, ami a nagy család minden szükségét kielégíti. Magdi meg is mutatta követőinek az új autót, amit egyenesen imád. Rettenetes tragédia! Szívrohamot kapott a sportoló, pedig tegnap még országát képviselte a világbajnokságon>>> Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről! TERMÉKAJÁNLÓ #Videó Napi horoszkóp: az Ikreknek gyermeke foganhat, a Bak kisebb náthának induló betegsége súlyossá válik, a Vízöntőnek különleges találkozásban lehet része Személyiségteszt: neked milyen hosszú a mutatóujjad?

will smith gyerekei

(Willow Smith) Willow Smith új EP-je igen izginek ígérkezik tehát. A számainak címe: 5, 8, illetve 9. Íme egy nemrégi dala: Szóval elképzelhető, hogy mindkét alma egyre messzebb gurul a fájától. Mit gondoltok a Smith testvérek művészetéről? Írjátok meg a véleményeteket emailben vagy kommentben. A legmenőbb popzene a konyhában készül – kattints! Fotók: Europress / Getty Images

cápamese-teljes-film-magyarul
July 21, 2022